Een pop-up bar nodig?

Een pop-up bar is handig voor zowel particulieren en bedrijfsmatig gebruik. Altijd al een bar in je tuin willen hebben? Dan is de pop-up bar van barcontainer ideaal. Aan de container zit een luifel bevestigd die aan beide kanten beveiligd is met twee cilindersloten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er s’ nachts spullen uit gestolen worden. Een groot voordeel van de pop-up bar is de makkelijke montage. Daarnaast vinden wij topkwaliteit erg belangrijk en daarom zijn al onze producten gemaakt van hoogwaardig staal.

“Altijd al een bar in je tuin willen hebben? Dan is de pop-up bar van barcontainer ideaal.”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van barcontainer.be

  Bekijk alle mogelijkheden!

  Voor een pop-up bar bent u bij barcontainer aan het juiste adres!

  iDEAAL VOOR VERSCHILLENDE SITUATIES

  De pop-up bar van barcontainer is ideaal voor in de tuin om gezellig met je vrienden aan te kunnen zitten. Daarnaast is de pop-up bar ook erg handig voor bedrijfsmatig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een frietkar, cocktailbar of een ijscokar. De barcontainer is demontabel en daarom gemakkelijk te verplaatsen naar een volgende locatie.

  oPBOUW

  Een van de belangrijkste voordelen is dat de pop-up bar makkelijk is op- en af te bouwen. Dit komt omdat de bar bestaat uit vier standaard zijpanelen, een dak en een vloer. Hierdoor is het mogelijk om de barcontainer binnen één uur op te bouwen. Naast de makkelijke opbouw is de bar ook weer makkelijk afgebouwd en kan het als pakket worden vervoerd en opgeslagen.

  EXTRA ACCESSOIRES

  Bij de levering van de pop-up bar zitten geen standaard accessoires. Het is wel mogelijk om deze er extra bij te bestellen om zo het geheel completer te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een stelling set van 1m, 2m of 3m te kopen om al je spullen op te kunnen zetten. Daarnaast verkopen wij ook oprijplaten om zo spullen makkelijker de pop-up bar in te rijden.

  WAAROM BARCONTAINER.BE

  Niet alleen de pop-up bar heeft veel voordelen maar ook het bedrijf Barcontainer. Ten eerste garanderen wij altijd de laagste prijs van België. Bij barcotainer.be vinden we klantgerichtheid erg belangrijk, onze klantenservice staat daarom altijd voor u klaar. Tot slot zorgen wij voor een ruime voorraad, hierdoor kunnen we altijd uit voorraad leveren door heel België.

  lEVERING

  De pop-up bar wordt niet standaard aan huis geleverd, dit is tegen een meerprijs wel mogelijk. Wilt u de pop-up bar het liefst gelijk meenemen? Dan is de snelste en goedkoopste oplossing om de pop-up bar zelf op te komen halen. Wij hebben standaard voorraad liggen in Bergschenhoek en Roosendaal.

  De pop-up bar wordt niet standaard aan huis geleverd, dit is tegen een meerprijs wel mogelijk. Wilt u de pop-up bar het liefst gelijk meenemen? Dan is de snelste en goedkoopste oplossing om de pop-up bar zelf op te komen halen. Wij hebben standaard voorraad liggen in Bergschenhoek en Roosendaal.

  AFMETINGEN EN KLEUREN

  Er zijn veel verschillende kleuren en afmetingen mogelijk als u aan het kijken bent naar een pop-up bar. Heeft u liever een kleur die niet terug te vinden is op de website? Dan kan de pop-up bar altijd nog in een andere RAL kleur gespoten worden.

  De standaardafmetingen zijn:

  • 3×2 meter bar
  • 4×2 meter bar
  • 3×2 meter XL bar
  • 4×2 meter XL bar
  • 6×2 meter bar
  • 8×2 meter bar

  De standaardkleuren zijn:

  • Groen
  • Blauw
  • Roze
  • Wit
  • Zwart

  NEEM BIJ VRAGEN CONTACT MET ONS OP!

  Bent u curieus naar de pop-up bar of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droom pop-up bar!

  Waarom een POP-UP BAR?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De pop-up bar is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language