mobiele bar kopen

Een mobiele bar is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. U kunt de bar bijvoorbeeld lekker in de tuin zetten maar u kunt er ook een foodtruck, ijscokar of frietkraan van maken. Houdt u van een industriële look? Dan is de mobiele bar van Barcontainer.be perfect voor u! Voor ons product maken wij alleen maar gebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal om zo altijd topkwaliteit aan u te kunnen leveren.

“U kunt de bar bijvoorbeeld lekker in de tuin zetten maar u kunt er ook een foodtruck, ijscokar of frietkraan van maken”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van barcontainer.be

  bekijk het assortiment!

  Op zoek naar een mobiele bar? Barcontainer.be helpt u graag!

  makkelijk opgebouwd

  De mobiele bar container wordt afgeleverd als bouwpakket, dit maakt het opbouwen erg gemakkelijk. In het bouwpakket zitten standaard 4 panelen, een dak en een vloer. Met 4 personen heb is de mobiele bar snel opgebouwd. Zorg er tijdens het opbouwen wel voor dat u altijd een 13mm moersleutel, 19mm moersleutel en een schroevendraaier- of boormachine bij de hand heeft. Wilt u de bar opbergen of verplaatsen naar een andere locatie? Ook dat kan zonder moeite.  

  maak de mobiele bar compleet met accessoires Accessoires

  Er zijn een aantal accessoires die je bij de mobiele bar kunt kopen om het geheel helemaal compleet te maken. Als eerste hebben we 1m, 2m en 3m stelling set pakketten te koop om goed alle spullen te kunnen opslaan en optimaal gebruik te maken van de ruimte. Ten tweede hebben we een oprijplaat in ons assortiment zitten zodat u gemakkelijk spullen in- en uit de bar kunt rijden. Tot slot verkopen we een lamp met twee stroompoten, op deze manier heeft u ook in het donker altijd licht.

  beveiliging

  Een groot voordeel van de mobiele bar container is dat die erg goed beveiligd is. Zowel de deur als het luifel heeft standaard twee cilindersloten. Dit is in principe genoeg beveiliging om de barcontainer mee af te sluiten. Als extra slot kunt u bij ons ook nog een anti-inbraakveiligheidsbalk aanschaffen.  

  afmetingen en kleuren

  Bij barcointainer.be kunnen we bijna elke RAL kleur mobiele bar voor u realiseren. De levertijd kan soms iets langer duren omdat wij bepaalde kleuren speciaal moeten bestellen. Hierover kunt u altijd even onze klantenservice raadplegen. Daarnaast is de trailer ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunt u zelfs de bar koppelen met een andere.

  De standaardafmetingen zijn:

  • 3×2 meter bar
  • 4×2 meter bar
  • 3×2 meter XL bar
  • 4×2 meter XL bar
  • 6×2 meter bar
  • 8×2 meter bar

  De standaardkleuren zijn:

  • Groen
  • Blauw
  • Roze
  • Wit
  • Zwart

  voordelen van barcontainer.be

  Naast dat de mobiele bar veel voordelen heeft geld dit ook voor Barcontainer.be. Het eerste grote voordeel is dat wij altijd zorgen voor de laagste prijs in heel België. Daarnaast vinden wij klantgerichtheid het allerbelangrijkste en daarom staat onze klantservice altijd voor u klaar. Tot slot hebben wij een ruime voorraad op onze locaties, dit maakt het mogelijk om snel te leveren door heel België.

  NEEM bij vragen contact op met barcontainer.be!

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de mobiele bar van barcontainer.be en heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren diverse situaties meegemaakt en kunnen antwoord geven op al uw vragen. Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droom bar.

  Waarom een POP-UP BAR?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De mobiele bar is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language