marktwagen van barcontainer

De marktwagen van barcontainer.be kan goed gebruikt worden in zowel privé als werk gerelateerde situaties. Wij hebben een marktwagen te koop met een industrieel uiterlijk, dit is momenteel natuurlijk weer helemaal hip. Bij barcontainer.be streven wij altijd naar de beste kwaliteit en daarom werken wij alleen maar met hoogwaardig gegalvaniseerd staal.

“Wij hebben een marktwagen te koop met een industrieel uiterlijk, dit is momenteel natuurlijk weer helemaal hip.”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van barcontainer.be

  Onwijs veel kleuren en afmetingen!

  Voor een marktwagen bent u bij barcontainer aan het juiste adres!

  op- en afbouw

  Je kan de marktwagen ook wel zien als een simpel bouwpakket. Het product bestaat namelijk uit 4 zijpanelen, een dak en een vloer. Met een paar mensen is de marktwagen gemakkelijk binnen een paar uur op te bouwen. Niet alleen het opbouwen gaat makkelijk maar ook het demonteren is zo gedaan. Door de verschillende panelen kan de wagen als pakket worden vervoerd of opgeslagen. Het product neemt dus weinig ruimte in beslag. Aan het product zitten standaard hijsogen en heftruckkokers bevestigd, op deze manier kan de marktwagen een klein stukje verplaatst worden door middel van een heftruck of hijskraan.

  Accessoires

  Wij hebben een marktwagen te koop die geleverd wordt zonder accessoires. Wilt u de wagen helemaal compleet maken dan kunt u ervoor kiezen om verschillende accessoires aan te schaffen. Wij hebben onder andere een stelling set van 1m, 2m of 3m erbij te kopen. Daarnaast verkopen wij ook nog een oprijplaat wat het makkelijker moet maken om spullen de marktwagen in te rijden. Tot slot hebben wij lampen in ons assortiment met twee stroompunten, wel zo fijn om in het donker wat extra verlichting te hebben in de wagen.

  beveiliging van de marktwagen

  Het is natuurlijk wel zo fijn om s’ avonds al je spullen achter te kunnen laten in de marktwagen zonder dat hier vreemden bij kunnen komen. Daarom kan zowel de deur als het luifel volledig op slot met twee cilindersloten. Op deze manier kan je de marktwagen met een gerust hard achterlaten als je naar huis toe gaat. Vind je de sloten nog niet genoeg? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om te uitbreiden met een anti-inbraak balk.

  verschillende toepassingen

  Bij een marktwagen denk je natuurlijk gelijk aan bedrijfsmatig gebruik. Maar ons product wordt ook vaak genoeg gebruikt als barcontainer in bijvoorbeeld een privé tuin. In de zomermaanden is het een ideaal product om gezellig drankjes in te doen met een groep vrienden. Bedrijven gebruiken ons product vaak als marktwagen, ijskraam of pop-up bar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  afmetingen en kleuren

  De marktwagen die barcontainer.be te koop heeft is beschikbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Heeft u een speciale kleur in gedachte? Dan is dit vaak tegen een meerprijs ook mogelijk. De levertijd wordt in dat geval wel iets langer omdat wij de marktwagen speciaal moeten bestellen.

  De standaardafmetingen zijn:

  • 3×2 meter bar
  • 4×2 meter bar
  • 3×2 meter XL bar
  • 4×2 meter XL bar
  • 6×2 meter bar
  • 8×2 meter bar

  De standaardkleuren zijn:

  • Groen
  • Blauw
  • Roze
  • Wit
  • Zwart

  NEEM contact op met barcontainer.be!

  Heeft u interesse in een marktwagen kopen of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droom marktwagen.

   

  Waarom een POP-UP BAR?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De pop-up bar is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language