Wilt u een container kopen?

Heeft u een opslagcontainer nodig voor uw woning of bedrijfspand? Wanneer dit het geval is, is Zelfbouw Container de plaats voor u. Verschillende stijlen opslagcontainers die geschikt zijn voor de opslag van spullen zijn bij ons verkrijgbaar. De container kan gebruikt worden als opslagcontainer of door self-storage bedrijven. Wilt u de container in een RAL kleur laten maken? Dan kunnen wij deze voor u in elke RAL klassieke tint verzorgen.

“De opslagcontainer kan worden gebruikt als extra opslagruimte voor uw huis of als bedrijfsopslag.”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van staafcontainers

  Klaar om uw bedrijf te beginnen?

  Waarom een opslagcontainer kopen?

  Iedereen mag de barcontainer gebruiken. Hij kan onder andere worden gebruikt om een bedrijf te beginnen of een ontmoetingsruimte in de achtertuin te bouwen. Als iemand thuis of op het werk een heerlijke plek wil om tot rust te komen, kan hij deze voor zijn eigen wensen gebruiken. Samen met andere dingen, bieden wij ook planken, panelen met ramen, en gloeilampen. Het kan ook een geweldige plek zijn om alles op te hangen wat u maar wilt en het te gebruiken als extra kamer als u besluit het niet daarvoor te gebruiken.

  De barcontainer kan voor van alles gebruikt worden, niet alleen voor de dingen die we hier vermeld hebben, of u nu een alleenstaande bent of een bedrijf. Uw limiet is slechts de hemel!

  BAR CONTAINER BINNEN

  De levering van de barcontainer omvat een houten vloer, twee stalen panelen, een deurpaneel, een paneel met de overkapping, een metalen dak, een montagehandleiding, en de voor de montage benodigde bouten en moeren. De deurpanelen en wanden hebben een even aantrekkelijk als ongewoon gegolfd ontwerp en zijn gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal. Met een boormachine, een goed gevulde gereedschapskist en een paar vrienden kan de container snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. Het proces zal niet meer dan 30 minuten in beslag nemen om te voltooien.

  Waarom BAR CONTAINER?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De Barcontainer is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language