frietkot container kopen?

Zoekt u naar een frietkot of frituur? Dan bent u bij Barcontainer op het juiste adres! Met de frietkot containers kunt u voor een voordelige prijs beginnen met het verkopen van uw frieten en andere etenswaren. Met de eenvoudige opbouwmogelijkheid en de uitklapbare luifels kunt u uw frietkot container op verschillende plekken & evenementen gebruiken. Dankzij de vier zijpanelen, het dak en de vloer, geleverd in een bouwpakket, kan de frietkot container snel op- en afgebouwd worden.

 

“Verkoop met uw unieke frietkot de lekkerste frieten en en andere etenswaren of een flexibele buiten locatie.”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van staafcontainers

  Klaar om uw frietkot te beginnen?

  De opbouw van uw toekomstige frietkot!

  De frietkot container wordt geleverd in bouwpakket en kan daardoor makkelijk in korte tijd opgebouwd worden met 4 mensen, hiervoor heeft u als gereedschap enkel een 13mm en 19mm moersleutel nodig samen met een schroevendraaier of boormachine. Na opbouw kan de frietkot container dankzij de heftruckkokers, makkelijk met een heftruck verplaatst worden of met een kraan dankzij de hijsogen. De container kan na gebruik weer makkelijk afgebouwd worden en weer in de bouwpakket geplaatst worden. De container kan in bouwpakket veilig vervoerd worden op een aanhanger.

  Accessoires

  U kunt uw frietkot naar wensen aanpassen met accessoires om uw frietkot container compleet te maken. U kunt kiezen uit stellingpakketten van 1m, 2m of 3m, zodat u uw spullen makkelijker kunt opbergen in de container en optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een oprijplaat om spullen makkelijk in uw container in te rijden en ook een lamp met 2 stroompoten zodat de frietkot goed belicht blijft.

  Beveiligd

  Er is rekening gehouden met de veiligheid van de container, de frietkot container is namelijk beveiligd met twee cilinder sloten bij de deur. Daarnaast zijn de luifels ook beveiligd met twee cilinder sloten. De container is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor deze goed bestand is tegen eventuele schades. Met de OSB houten vloer bent u verzekert van een .Door de beveiliging en betrouwbaarheid die wij u bieden kunt u gerust uw spullen achterlaten in de container als u weg bent. U kunt voor extra beveiliging ook een inbraakveiligheidsbalk aanschaffen.

  toepassingen

  De frietkot container kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden! Zo worden onze barcontainers vaak gebruikt door horeca of in de tuin gezet voor privé gelegenheden. Op het strand, in grote zalen, als vaste bar in een club, voor een restaurant of café of als ijskraampje! De container kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Eindeloos veel mogelijkheden dus. De frietkot containers zijn beschikbaar.

  afmetingen en kleur

   

  De frietkot containers kunnen in alle RAL kleuren geleverd worden. Daarnaast zijn de frietkot containers beschikbaar in verschillende afmetingen.

  Waarom kiezen voor Barcontainer.be?

  Wanneer u een frietkot container koopt bij Barcontainer.be, krijgt u een aantal belangrijke voordelen:

  •  Wij garanderen te allen tijde de laagste prijsgarantie van België
  • Onze containers zijn eenvoudig te monteren, zonder het gebruik van zwaar gereedschap;
  • Onze klantenservice medewerkers staan altijd voor u klaar;
  • Uit voorraad leverbaar door heel België
  • Verplaatsbaar met een heftruck of een hijskraan

  Bezorging van een frietkot container

  Standaard leveren wij onze barcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de container ook bij u thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en eventuele kosten voor bijvoorbeeld een accessoire, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Barcontainer.be.

  Waarom een foodtruck CONTAINER?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De foodtruck container is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language