foodtruck container kopen?

Bent u op zoek naar een goedkope maar stevige foodtruck? Dan bent u bij barcontainer op het juiste adres! De foodtruck van barcontainer kan makkelijk verplaatst worden van locatie naar locatie, ideaal voor festivals & evenementen. De foodtruck met opklapbare luifels en een dubbele deur aan de korte zijde wordt aangeboden in verschillende afmetingen en kleuren. Met een inhoud van 10ft heeft u in de foodtruck container voldoende ruimte voor een koelkast/vriezer, kassa en noem het maar op.

“De foodtruck container kan worden gebruikt als extra afnamepunt voor in uw tuin of voor uw bedrijf.”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van staafcontainers

  Klaar om uw bedrijf te beginnen?

  Voordelen van een foodtruck container:

  Verschillende toepassingen, oneindig veel mogelijkheden

  De foodtruck containers kunnen op vaste locaties gebruikt worden maar ook verplaatst worden van evenement naar evenement. Dankzij de demontabele mogelijkheid van de containers kunnen deze eenvoudig en snel getransporteerd worden. De container is ook te gebruiken als een bar voor in de tuin of bijvoorbeeld als bar op het strand. Kortom: oneindig veel mogelijkheden. U kunt de benodigdheden, zoals drinken, eten en koeling in de foodtruckcontainer installeren.

  Eenvoudig opbouwen, makkelijk te verplaatsen

  De containers worden standaard geleverd in een bouwpakket bestaande uit vier zijpanelen, een vloer en een dak. U kunt ervoor kiezen om de barcontainer zelf op te halen met een aanhanger of wij kunnen u ontzorgen en de bezorging van de container voor u doen. De foodtruck container is op te bouwen met 4 mensen, de foodtruck containers hebben heftruckkokers en hijsogen waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn.

  Naar wens aanpassen, gepersonaliseerde foodtruck container

  U kunt de foodtruck container naar wens aanpassen met verschillende soorten accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld met een oprijplaat spullen makkelijk in uw container gaan inrijden en stellingpakketten van 1m, 2m of 3m plaatsen om hier eventueel spullen op te kunnen zetten. Ook kunt u kiezen voor een lamp met twee stroompoten voor optimale verlichting in de container.

  Wij kunnen leveren, geleverd in een bouwpakket

  Wij kunnen de foodtruck containers voor u bezorgen of u kunt ervoor kiezen om de containers zelf op te halen. De foodtruck container kan makkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden, waarna het in een bouwpakket kan worden gezet en naar de volgende locatie kan worden getransporteerd. 

  Waarom kiezen voor Barcontainer.be?

  Wanneer u een foodtruck container koopt bij Barcontainer.be, krijgt u een aantal belangrijke voordelen:

  •  Wij garanderen te allen tijde de laagste prijsgarantie van België
  • Onze containers zijn eenvoudig te monteren, zonder het gebruik van zwaar gereedschap;
  • Onze klantenservice medewerkers staan altijd voor u klaar;
  • Uit voorraad leverbaar door heel België
  • Verplaatsbaar met een heftruck of een hijskraan

  Bezorging van een foodtruck container

  Standaard leveren wij onze barcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de container ook bij u thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en eventuele kosten voor bijvoorbeeld een accessoire, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Barcontainer.be.

  Waarom een foodtruck CONTAINER?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De foodtruck container is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language