Moderne foodtraier 

Op zoek naar een foodtrailer? Dan bent u bij barcontainer.be aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment met veel verschillende soorten kleuren en afmetingen. Een foodtrailer wordt vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden, je ziet ze bijvoorbeeld terug op een festival, een sportvereniging of bij een horecazaak. Het uiterlijk van trailer is industrieel en dat is natuurlijk helemaal van deze tijd. Ons product bestaat alleen maar uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal omdat wij altijd streven naar topkwaliteit!

Ons product bestaat alleen maar uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal omdat wij altijd streven naar topkwaliteit!

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van barcontainer.be

  Bekijk alle mogelijkheden!

  Foodtrailer voor zakelijk gebruik

  iDEAAL VOOR VERSCHILLENDE SITUATIES

  De foodtrailer is eigenlijk net een bouwpakket, hierdoor is de opbouw ook snel gebeurd. Voor het opbouwen van de trailer raden wij wel aan om 4 mensen te regelen, dit komt omdat de losse panelen wat aan de zware kant kunnen zijn. Het zware gereedschap kunt u thuislaten maar het is wel handig om een 13mm moersleutel, 19mm moersleutel en een schroevendraaier- of boormachine bij de hand te hebben. De foodtrailer is daarnaast ook makkelijk uit elkaar te halen en kan als bouwpakket worden opgeslagen of vervoerd worden naar de volgende locatie.

  accessoires toevoegen

  Als u een foodtrailer koopt dan wordt deze geleverd zonder accessoires, u kunt er zelf nog voor kiezen om deze erbij te kopen. In ons assortiment hebben wij onder andere stellingpakketten van 1m, 2m en 3m om spullen goed te kunnen opslaan en optimaal gebruik te maken van de ruimte. Verder verkopen we ook rijplaten zodat u gemakkelijk spullen in de foodtrailer kunt rijden. Tot slot hebben we een lamp met twee stroompoten zodat u ook in het donker altijd verlichting heet.

  foodtrailer goed beveiligen

  Wij begrijpen dat u natuurlijk al uw spullen veilig wilt kunnen achterlaten in de foodtrailer. Daarom hebben wij ervoor gekozen om zowel de deur als de luifel te beveiligen met twee cilinder sloten. Na een werkdag kunt u met een gerust hard naar huis gaan. U kunt er zelfs nog voor kiezen om voor extra beveiliging bij ons een inbraakveiligheidsbalk aan te schaffen.

  afmetingen en kleuren

  Het is in principe mogelijk om de foodtrailer in elke kleur te maken, bij kleuren die niet standaard in ons assortiment zitten kan de levertijd wat langer duren. Daarnaast is de trailer ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

  De standaardafmetingen zijn:

  De standaardkleuren zijn:

  • Groen
  • Blauw
  • Roze
  • Wit
  • Zwart

  verschillende toepassingen

  Bij een foodtrailer denkt u waarschijnlijk het eerste aan zakelijk gebruik maar ons product is ook ideaal voor particulieren. Hoe lekker is het als je de foodtrailer gebruikt als een barcontainer voor in je tuin. Hier kan je in de zomer lekker van genieten met al je vrienden of familie.

  vraag? neem contact op met barcontainer.be!

  Heeft u interesse in een foodtrailer kopen of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel verschillende situaties meegemaakt en kunnen daarom goed antwoord geven op al uw vragen. Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droom foodtrailer.

  Waarom een POP-UP BAR?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De foodtrailer is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language