Filter By

Sluiten
Filter By

Filter

Kleur
BlauwGroenRozeWitAntracietNoir
Maat
3x24x24x34x46x28x2
Prijs

Filter op prijs

72 Products

Waarom kiezen voor Barcontainer.be?

Barcontainer is de specialist in tuinbars. Waar klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit belangrijk is, streven wij ernaar om je zo goed mogelijk te helpen. Met een enthousiast team werken wij aan het doel om je te voorzien van de tuinbar die bij je past. Door een hoge voorraad te hanteren kunnen wij de container snel leveren tegen een betaalbare prijs.

Wat is de tuinbar?

De tuinbar is een demontabele bar geschikt voor bij je thuis, sportvereniging of voor je bedrijf en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De bar is makkelijk in – en uit elkaar te monteren waardoor die op meerdere plekken gebruikt kan worden.
Tijdelijk geen bar nodig? Geen probleem! De tuinbar is waterdicht zodat je deze ook voor opslag kan gebruiken als dit nodig is. De in-en-uit klapbare luifel zorgt ervoor dat de container afgesloten kan worden en gebruikt kan worden om spullen in op te slaan.

Een stoere uitstraling

Door gebruik te maken van hoogwaardig gegalvaniseerd staal heeft de tuinbar weinig tot geen onderhoud nodig. Met de poedercoating wordt ervoor gezorgd dat de bar een uitstraling heeft die bij iedereen past en waardoor deze nog beter beschermd is tegen roest. Ga je voor de stoere zwarte kleur, of de chique antracieten kleur? De tuinbar container is beschikbaar in alle RAL-classic kleuren zodat je je persoonlijke voorkeuren kunt realiseren. Meer ruimte nodig in de bar? Met onze XL-modellen bieden we meer hoogte en breedte.

De mogelijkheden van een tuinbar

De tuinbar is er in 4 standaard mogelijkheden. Zo is deze te krijgen in 3×2 meter en 4×2 meter. Beide opties zijn ook te verkrijgen in de XL-variant die meer hoogte en breedte biedt. Bij deze varianten blijft het niet. Zo kunnen wij combinaties maken van onze tuinbar. Met een koppelstuk is de tuinbar container uit te breiden naar 6 meter en naar 8 meter. Omdat de tuinbar demontabel is zorgt dit ervoor dat je zelf kunt bepalen waar de luifels liggen. Dit kan naast elkaar, maar ook tegenover elkaar als je kiest voor een combinatie-tuinbar.

Wat is het voordeel van een tuinbar?

Onze tuinbar is demontabel, waardoor deze in bouwpakket te vervoeren is en dus gemakkelijk te verplaatsen is. In tegenstelling tot zwaardere zeecontainers kan de bar in losse panelen vervoerd worden en met de hand worden opgepakt. Ook is de tuinbar voorzien van heftruckkokers en hijsogen waardoor deze zowel als pakket en als volledig opgebouwde tuinbar kan worden vervoerd en verplaatst.

Wat kost een tuinbar?

Onze demontabele tuinbar varieert in prijs door het brede assortiment dat wij aanbieden. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige staal dat voldoet aan de hoge kwaliteits- en prijsnormen. Ook zijn de Barcontainers voorzien van de laagste prijsgarantie in de Benelux.
Mocht het standaardmodel niet voldoen aan je wensen kan je ook altijd een bar op maat aanvragen. Hiervoor kan je contact opnemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt bellen naar 078 – 482 603, mailen naar info@barcontainer.be of via onze website een offerte aanvragen.