Filter By

Sluiten
Filter By

Filter

Kleur
BlauwGroenRozeWitAntracietNoir
Maat
3x24x24x34x46x28x2
Prijs

Filter op prijs

72 Products

Waarom zou je voor een Mobiele barcontainer kiezen?

Barcontainer.be is expert op het gebied van mobiele bars. Klanttevredenheid staat bij Barcontainer.be hoog in het vaandel. Met een professioneel en enthousiast team staan wij altijd voor je klaar zodat je de juiste mobiele bar vindt die past bij je behoeften.
Ons doel is om een passende oplossing te vinden die bij je past. Barcontainer is meer dan een bedrijf, wij zijn een familie die de beste kwaliteit product en service biedt. Door de lage prijzen en het diverse assortiment kunnen wij onze mobiele bar het goedkoopst aanbieden. Door een hoge voorraad aan te houden, kunnen wij de mobiele bar snel bij je leveren.

Wat is een mobiele bar?

Onze mobiele bar heeft een in-en-uit klapbare luifel en kan gebruikt worden voor oneindig veel doeleinden. Van bar tot verkoopkraam of afhaalloket, alles is mogelijk. De bar is gemakkelijk te monteren en weer te demonteren en kan worden teruggezet in bouwpakket. Dit zorgt ervoor dat de mobiele bar makkelijk te verplaatsen is en op verschillende plekken kan worden opgebouwd, zonder veel tijdverlies.
Een uitstaling die ook bij jou past!
De mobiele bar is gemaakt van hoogwaardig staal wat ervoor zorgt dat je weinig tot geen onderhoud hoeft te verrichten voor de mobiele bar. De standaard poedercoating in zwart of antraciet zorgt voor extra bescherming tegen roest en geeft de mobiele bar een strakke uitstraling. Wens je toch de container in een andere kleur? Geen probleem, wij kunnen bieden de mobiele bar in alle RAL-classic kleuren aan zodat deze ook bij je behoeften past.

De multifunctionaliteit van de mobiele bar

De Mobiele bar is een mooi product dat ideaal is voor je horecagelegenheid, sportvereniging of bij je thuis. Waar je in de zomer gezellig van het mooie weer kunt genieten met een bar, is het in de winter prima geschikt als extra opslag.
Het uitgebreide assortiment zorgt voor vele mogelijkheden die bij je past. Door het koppelen van de mobiele bar kan je deze in verschillende grotere maten gebruiken.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mobiele bar is leverbaar in 2 opties. Zo hebben wij onze standaardafmetingen en onze XL-afmetingen. Waarbij onze XL-variant je een hogere en bredere variant biedt, daarnaast geeft het ook een ruime en stoere uitstraling aan de mobiele bar.
Wij werken met 3 meter en 4 meter mobiele bar maten, in de lengte is de container 2 meter breed en 2 meter hoog, is dit niet genoeg? Geen probleem! Met een koppelstuk kunnen wij koppelen en de container uitbreiden naar 6 meter, of zelfs 8 meter. Omdat wij zo zeker zijn van de kwaliteit van onze container krijg je ook één jaar anti-roestgarantie op de mobiele bar.

Interesse?

Wil je direct meer informatie? Bel met één van onze medewerkers: 078-482 603 of stuur een mail naar info@barcontainer.be. Wil je direct een offerte aanvragen? Doe dit dan via onze website onder het kopje Offerte aanvragen.