Filter By

Sluiten
Filter By

Filter

Kleur
BlauwGroenRozeWitAntracietNoir
Maat
3x24x2
Prijs

Filter op prijs

19 Products

Wil je jouw feest, verjaardag of speciale gelegenheid een smakelijke twist geven? Dan is een frietkraam aan huis de ideale keuze! Bij Barcontainer.be bieden we de mogelijkheid om een mobiele frietkraam bij jou thuis te leveren, zodat jij en jouw gasten kunnen genieten van heerlijke, ambachtelijk bereide frietjes, rechtstreeks vanuit de kraam.

Frietkraam op maat

Bij Barcontainer.be streven we naar perfectie als het gaat om onze frietkramen aan huis. We zorgen ervoor dat jouw feest of evenement een culinair hoogtepunt wordt omdat jij overal de heerlijkste, verse frietjes kan serveren. Onze frietkramen zijn uitgerust met professionele friteuses en we werken alleen met de beste aardappelen en hoogwaardige ingrediënten.

Of je nu zelf kiest voor klassieke Belgische frietjes, twisters of andere lekkernijen, wij kunnen precies hiervoor een frietkraam aan huis leveren. Zodat jij overal voor perfecte knapperige en goudbruine frietjes kan zorgen, zoals jij ze lekker vindt.

Gemakkelijk en smaakvol genieten

Met een frietkraam aan huis hoef je je geen zorgen te maken over de bereiding en het serveren van het eten. Onze professionele medewerkers kunnen de volledige logistiek uit handen nemen om een Mobiele Frtietkraam aan huis container bij jou thuis te leveren! Zo kun jij ontspannen en genieten van het gezelschap van jouw gasten.

Maak jouw evenement onvergetelijk met een frietkraam aan huis

Een frietkraam aan huis brengt niet alleen heerlijk eten, maar ook een gezellige en informele sfeer met zich mee. Het is de perfecte toevoeging aan jouw feest of evenement, of het nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of tuinfeest is. De geur van verse frietjes en het geluid van knapperige snacks zorgen voor een unieke beleving die jouw gasten niet snel zullen vergeten.

Bij Barcontainer.be hebben we verschillende stijlvolle frietkramen beschikbaar die passen bij de sfeer van jouw evenement. Verschillende afmetingen, verschillende RAL-kleuren, verschillende accessoires en verschillende uitvoeringen, wij hebben de perfecte frietkraam om jouw feest compleet te maken. Onze medewerkers zorgen voor een vriendelijke en professionele service, dus wees er snel bij!