Filter By

Sluiten
Filter By

Filter

Kleur
BlauwGroenRozeWitAntracietNoir
Maat
3x24x24x34x46x28x2
Prijs

Filter op prijs

72 Products

Bar container

Een barcontainer is een stalen container met een in-en-uit klapbare luifel. U kunt deze barcontainer gebruiken als bar, afhaalloket, verkoopkraam en voor oneindig veel andere doeleinden. Onze klanten komen met steeds meer toepassingsmogelijkheden. Deze opvouwbare en inklapbare barcontainers zijn de ideale oplossing voor een snelle en kosteneffectieve start voor uw bedrijf.

“Onze barcontainers kunt u op verschillende manieren gebruiken. Of het nu voor een bar, een bistro, een bloemenkraam of zelfs een ijssalon is!

Waarom een demontabele container zoals de bar container kopen?

De barcontainers zijn gemakkelijk te vervoeren, snel op te zetten en kostenefficiënt. U kunt de barcontainer zelf opzetten met vier mensen op locatie en direct aan de slag. De containers zijn gemakkelijk te monteren en weer te demonteren. Dankzij het unieke ontwerp wordt de barcontainer geleverd in een pakket, hierdoor kunnen ze makkelijk vervoerd worden. De barcontainers zijn erg duurzaam omdat zij worden geproduceerd van hoogwaardig staal. Dankzij de gegalvaniseerde stalen platen zijn de containers bestand tegen regen en sneeuw.

Bij Barcontainer is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij een team van professionals die advies kunnen geven, ons team kan uw vragen beantwoorden bij eventuele twijfels. Wij hebben hoge kwaliteitsnormen en bij de barcontainers krijgt u standaard één jaar anti-roest garantie.

Genoeg redenen om barcontainers te kopen bij Barcontainer.be

Bij Barcontainer heeft u een ruime keuze aan multifunctionele demontabele barcontainers waar u veel voordelen uit kunt halen. De Barcontainer is een nieuw en innovatief product, ideaal voor de horeca. Deze containers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn te gebruiken voor al uw ideeën. Bij Barcontainer krijgt u ook de beste prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu barcontainers nodig heeft voor een café, restaurant of bar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Snelle en kleurrijke pop-up containers!

Één van de uitzonderlijke voordelen van het kopen van demontabele barcontainers van Barcontainer.be is de snelle montage mogelijkheid. U kunt de container met vier personen in minder dan vier uur opbouwen. U kunt de barcontainer dan direct gebruiken voor alle soorten verkoop. Indien u de container van A naar B wilt verplaatsen kan de demontabele barcontainer snel gedemonteerd en gemonteerd worden.

“Wij hebben een ruim assortiment containers voor elk evenement of gelegenheid, waar u ze ook nodig hebt.”

De opvouwbare barcontainers zijn verkrijgbaar in een brede waaier van RAL Classic kleuren.

Container tot uw beschikking

Bij Barcontainer.be vindt u een groot divers assortiment aan opvouwbare containers. Met de betaalbare prijzen van Barcontainer kunnen wij u helpen met uw behoeftes.

Waarom kiezen voor Barcontainer.be?

Barcontainer is meer dan een bedrijf, wij zijn een familie. Het belangrijkste doel van Barcontainer is om een oplossing te vinden voor alle soorten bedrijven en ondernemers. Ook voor bedrijven die minder kapitaal hebben bieden wij de ideale oplossing.

Wij weten dat de pandemie voor iedereen moeilijke tijden heeft meegebracht. Daarom wil Barcontainer.be steun bieden aan kleine zowel grote bedrijven, en ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Barcontainers zijn een uitstekend alternatief om het verkoop te vereenvoudigen, de kosten te drukken en de wachttijden te verkorten. Om deze en vele andere redenen biedt Barcontainer.be de ideale optie voor uw bedrijf.

Wij hebben een breed scala aan containers om aan uw behoeften te voldoen. Ons team is gekwalificeerd om u te helpen en te adviseren bij het kiezen van de juiste barcontainer. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan een container kosten?

Wij hebben een breed assortiment aan containers om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Al onze containers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en voldoen aan hoge kwaliteits- en prijsnormen. Bij barcontainer bieden wij de laagste prijsgarantie.

De prijzen voor onze opvouwbare containers variëren van 2.299 euro tot 5.499 euro (ex btw). Afhankelijk van het formaat dat u nodig heeft voor uw demontabele barcontainers, hebben wij diverse maten en kleuren.

Wij kunnen ook containers op maat aanbieden. Als u een idee heeft van uw gewenste maat, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen!

U kunt contact met ons opnemen door te bellen of een e-mail naar info@barcontainer.be te sturen. Ook kunt u bij interesse een vrijstaande offerte aanvraag doen.

Wat is het verschil tussen barcontainer en barcontainers gemaakt van zeecontainers?

Het grote verschil tussen klassieke zeecontainers en demontabele barcontainers van Barcontainer.be is dat demontabele barcontainers gemakkelijk kunnen worden vervoerd. De klassieke zeecontainers zijn moeilijker te vervoeren en vereisen gewoonlijk een kraan of zware machines om verplaatst te worden. De barcontainers van Barcontainer.be worden in bouwpakketten geleverd, en zijn gemakkelijk op te bouwen.

De demontabele barcontainers van Barcontainer.be kunnen makkelijk verplaatst worden. Vanwege de hijskraanogen en heftruckkokers kan de barcontainer makkelijk verplaatst worden met kraan en of heftruck. De barcontainer kan gemonteerd en gedemonteerd worden door vier mensen. De barcontainers worden namelijk geleverd als pakket.