Filter By

Sluiten
Filter By

Filter

Kleur
BlauwGroenRozeWitAntracietNoir
Maat
3x24x2
Prijs

Filter op prijs

19 Products

Het ideale pop-up café: de bar container

Wanneer u op zoek bent naar een pop-up café of mobiele bar, is de bar container de perfecte oplossing. De bar container is een stalen container, die lijkt op een zeecontainer die is omgebouwd tot een volledig functionerende bar, waardoor u op elke locatie uw gasten kunt voorzien van drankjes en hapjes. De barcontainer is ideaal voor festivals, evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en nog veel meer.

Een uniek concept

De barcontainer is een uniek concept dat zowel stijlvol als praktisch is. Het ontwerp van de container is gebaseerd op het idee van een ouderwetse scheepscontainer, maar dan met een moderne twist. De container is volledig omgebouwd tot een mobiele bar. Het is mogelijk een complete tapinstallatie, koeling, verlichting en geluidsinstallatie te installeren. Dit maakt de barcontainer niet alleen functioneel, maar kan het ook erg sfeervol maken.

Flexibel en veelzijdig

Een van de grootste voordelen van de barcontainer is de flexibiliteit en veelzijdigheid. De container kan op vrijwel elke locatie worden geplaatst en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit maakt het mogelijk om op elke gewenste locatie een pop-up café of mobiele bar te creëren. Daarnaast is de barcontainer modulair opgebouwd, wat betekent dat u de grootte en indeling kunt aanpassen aan uw wensen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Naast de flexibiliteit en veelzijdigheid is de barcontainer ook duurzaam en milieuvriendelijk. De container is gebouwd met duurzame materialen en is voorzien van isolatie om energie te besparen. Bovendien kan de barcontainer worden aangesloten op groene stroomvoorziening en zijn er opties voor het gebruik van duurzame materialen voor het interieur en de afwerking.

Creëer uw eigen pop-up café

Met de barcontainer kunt u uw eigen pop-up café of mobiele bar creëren op elke gewenste locatie. Het unieke ontwerp en de flexibiliteit van de container maken het mogelijk om een sfeervolle en functionele bar op te zetten op bijvoorbeeld een festival, bedrijfsfeest of trouwlocatie. Bovendien biedt de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de container een verantwoorde keuze voor uw evenementen.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een bar container bij Barcontainer.be? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen je graag verder en denken graag met je mee om jouw evenement of bedrijfsfeest tot een succes te maken met een unieke en duurzame containerbar!