Filter By

Sluiten
Filter By

Filter

Prijs

Filter op prijs

8 Products

Accessoires voor de barcontainer

Een demontabele barcontainer kan worden uitgebreid met een aantal verschillende accessoires. Wil je verkoopwaren of opslag in de barcontainer netjes uitstallen? Dan zijn de stelling pakketten geschikt voor jouw demontabele barcontainer. Of moet de barcontainer bereikt worden met bijvoorbeeld een kar dan is de oprijplaat perfect voor uw barcontainer (in het geval dat de oprijplaat wordt toegevoegd). Tot slot is het mogelijk om de beveiliging van uw container een upgrade te geven. Met de anti-inbraak balk wordt de deur van de container nog eens extra beveiligd zodat u zeker bent dat uw spullen compleet veilig liggen opgeborgen.

”Alle accessoires die beschikbaar zijn op de website zijn speciaal ontworpen voor de bar containers die wij verkopen. De accessoires geven uw barcontainer nog meer functionaliteit én uitstraling.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan voor uw barcontainer! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in.

Een veilige en verzorgde barcontainer

Een demontabele bar container van Barcontainer.be moet uiteraard proper en veilig blijven. Hiervoor is de anti-inbraak balk ontwikkeld om de deur van uw bar container nog eens extra te kunnen beveiligen, zodat u als klant uw bar container met een gerust gevoel achter kan laten na een drukke werkdag. Daarnaast kunt u uw verkoopwaar en eventuele opslag op een efficiënte en geordende manier uitstallen. Tot slot maakt de oprijplaat uw barcontainer nog toegankelijker voor karren en een eventuele steekwagen.

‘’De accessoires van barcontainer zorgen ervoor dat uw bar container zowel visueel als functioneel een extra upgrade krijgt!’’

Waarom Barcontainer.be?

Wanneer u besluit om een bar container aan te schaffen, ontvangt u met het product een aantal bijzondere voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:
Een lage prijs in vergelijking met de alternatieven
Een gemakkelijke montage door middel van het slimme monteer systeem
De container is te monteren zonder hulp van zware gereedschappen
Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen
De bar containers zijn uit voorraad leverbaar door heel België
De bar containers zijn verplaatsbaar door middel van een heftruck (via de heftruck kokers) en hijskraan (door middel van de hijsogen).
Koop nu uw bar container

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen die bar container u kan bieden en wilt u direct een bar met accessoires aanschaffen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een schappelijke prijs. Wilt u meer te weten komen over bijvoorbeeld de montage van de bar container? Neem gerust contact op met onze medewerkers die u graag verder helpen én van advies kunnen voorzien. Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.