IndustriËle container bar

Zoekt u een container bar voor privé of zakelijk gebruik? Door de eenvoudige opbouwmogelijkheden en open klapbare luifels is de container bar goed te gebruiken in diverse situaties. Bij barcontainer.be kunnen we u goed verder helpen in deze zoektocht. De container bar heeft een industrieel uiterlijk en dat is natuurlijk helemaal van deze tijd. Wij vinden het belangrijk om onze klanten blij te maken en daarom maken wij allen gebruik van de beste materialen. De bar is onder andere gemaakt met hoogwaardig gegalvaniseerd staal.

“Wij vinden het belangrijk om onze klanten blij te maken en daarom maken wij allen gebruik van de beste materialen”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van barcontainer.be

  Onwijs veel kleuren en afmetingen!

  Een container bar is helemaal in!

  gemakkelijke op- en afbouw

  De container bar kan in een korte tijd worden opgebouwd omdat de bar geleverd wordt als bouwpakket. In het pakket zit standaard een dak, vloer en vier losse panelen. Bij het opbouwen is het handig om altijd een 13mm moersleutel, 19mm moersleutel, schroevendraaier en boormachine bij de hand te hebben. Het zware gereedschap kunt u dus thuislaten. De container bar beschikt over heftruck kokers en hijsogen, hiermee kan die gemakkelijk een klein stukje verplaats worden. Na gebruik kan de bar weer snel afgebouwd worden om te vervoeren naar de volgende locatie.

  Accessoires toevoegen

  Het is mogelijk om de container bar naar wens aan te passen door er accessoires bij te kopen. In ons assortiment hebben wij onder andere stelling set pakketten van 1m, 2m en 3m zodat u al uw spullen kunt opbergen en de ruimte optimaal kunt benutten. Verder hebben wij ook een oprijplaat, hierdoor is het mogelijk om alle spullen makkelijk in- en uit de container te rijden. Tot slot hebben wij sinds kort een lamp met 2 stroompoten in ons assortiment. Door de lamp heeft u licht in de bar als het s’ avonds donker wordt.

  beveiliging van de container bar

  Ook over de beveiliging van de container bar is goed nagedacht, de bar is namelijk beveiligd met twee cilinder sloten bij zowel de luifel als de deur. Wij begrijpen dat het natuurlijk fijn is om alle spullen veilig achter te kunnen laten in de container, de beveiliging van de cilinder sloten moet hier in principe genoeg voor zijn. U kunt achteraf altijd nog voor extra beveiliging kiezen door een anti-inbraakveiligheidsbalk te kopen voor de deur.

  verschillende afmetingen en kleuren

  Het is mogelijk om de container bar in elke RAL kleur te realiseren. U moet er wel rekening mee houden dat op kleuren die niet standaard in ons assortiment zitten er een langere wachttijd zit. Verder is de container bar ook verkrijgbaar in diverse maten.

  De standaardafmetingen zijn:

  De standaardkleuren zijn:

  • Groen
  • Blauw
  • Roze
  • Wit
  • Zwart

  NEEM bij vragen contact op met barcontainer.be!

  Bent u aan het oriënteren naar een container bar en heeft u een aantal vragen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers hebben veel situaties gezien en meegemaakt, daarom kunnen ze u van perfect advies voorzien. Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder om u te voorzien van een bar!

  Waarom een POP-UP BAR?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De container bar is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language