Buitenbar nodig?

De demontabele container is ideaal voor verschillende toepassingen. Tegenwoordig zijn kleine stilistische hints van industrie weer helemaal modern en hip. De demontabele buitenbar container past hier perfect in. De buitenbar container is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal met een extra poedercoating voor extra glans.

“De buitenbar container is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal met een extra poedercoating voor extra glans”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van staafcontainers

  Klaar om uw frietkot te beginnen?

  Hoe werkt de opbouw van een buitenbar?

  Een groot voordeel van de buitenbar containers is dat ze makkelijk op- en afgebouwd kunnen worden. Het bouwpakket bestaat uit vier zijpanelen samen met de vloer en het dak. Door het panel te combineren kan de buitenbar container binnen een uur opgebouwd worden samen met vier mensen. Daarnaast zijn onze buitenbar containers standaard uitgerust met heftruckkokers en hijsogen, waardoor deze met een heftruck of kraan verplaatst kunnen worden.

  Accessoires

  De demontabele buitenbar container wordt geleverd zonder materiaal, zodat u de buitenbar container kunt aanpassen naar uw behoeftes met extra accessoires. Zo kunt u kiezen voor een extra stelling set van 1m, 2m of 3m en kunt u kiezen voor een oprijplaat om spullen makkelijker in uw container in te rijden. Het kan ’s avonds best wel donker worden in de container, u kunt daarom ook kiezen voor een lamp met twee stroompunten wat zorgt voor extra verlichting in de container.

  Beveiligd

  Verder is de demontabele bar container inbraakveilig omdat de luifel die zich aan de zijkant van de container bevindt, beschikt over twee sloten waarmee ’s avonds de barcontainer weer kan worden afgesloten tegen inbrekers en onverlaten. De deur beschikt over twee cilinder sloten en kan ook nog voor extra beveiliging uitgebreid worden met een anti-inbraak balk.

  toepassingen

  Daarnaast is een demontabele bar container ook ideaal te gebruiken als festival container. De container kan namelijk makkelijk worden verplaatst met een heftruck, met een hijskraan of zelfs met de hand. Dit zorgt ervoor dat de demontabele bar container makkelijk kan worden verplaatst of kan worden opgebouwd en worden afgebouwd. Daarnaast is er ruimte genoeg voor de verkopers om in de container producten aan de bezoekers te verkopen.

  afmetingen en kleur

  De buitenbar container wordt aangeboden in verschillende afmetingen, zo kunt u kiezen uit een 3x2m en een 4x2m. Ook kunt u kiezen voor een verhoogde en verbrede XL versie barcontainer. De buitenbar container kan worden gespoten in alle RAL Classic kleuren.

  Waarom kiezen voor Barcontainer.be?

  Wanneer u een buitenbar container koopt bij Barcontainer.be, krijgt u een aantal belangrijke voordelen:

  • Wij garanderen te allen tijde de laagste prijsgarantie van België
  • Onze containers zijn eenvoudig te monteren, zonder het gebruik van zwaar gereedschap;
  • Onze klantenservice staan altijd voor u klaar;
  • Uit voorraad leverbaar door heel België
  • Verplaatsbaar met een heftruck of een hijskraan

  Bezorging van de buitenbar container

  Standaard leveren wij onze barcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de container ook bij u thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Barcontainer.be

  Waarom een buitenbar?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De buitenbar is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language