bar container nodig?

Wilt u graag een eigen bar beginnen? Dan is de bar container van barcontainer.be een ideale oplossing voor een snelle en kosteneffectieve start voor uw bedrijf. De gemiddelde inhoud van onze containers is 10ft, genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een koelkast, vriezer en een kassa. De container bar wordt verder ook vaak gebruikt als frietkar, ijscokraam en privé bar. Onze producten zijn onder andere terug te vinden op sportverenigingen, festivals en andere evenementen.

“Onze producten zijn onder andere terug te vinden op sportverenigingen, festivals en andere evenementen.”

Vraag een prijs aan of plaats nu een bestelling! Heeft u interesse en wilt u meer details? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 078-482-603, e-mail op info@barcontainer.be, of via het online formulier.

Heb je meer informatie nodig ?


  Voordelen van barcontainer.be

  Diverse kleuren en afmetingen!

  Een bar beginnen? Kies voor een bar container!

  demontabele container

  Eén van de belangrijkste voordelen is dat onze bar container demontabel is. Dit betekent dat de bar gemakkelijk op- en afgebouwd is omdat het product bestaat uit losse panelen. Wij raden wel aan om voor de montage van de bar 4-handige mensen te regelen omdat de panelen aan de zware kant kunnen zijn. Als het goed is moet de bar container dan binnen een paar uurtjes opgebouwd zijn! Wanneer u alles weer wilt demonteren dan kan de container als pakket worden vervoerd, maar kan het ook als pakket worden opgeslagen.

  assortiment in Accessoires

  Er zijn een aantal accessoires die wij verkopen die uw bar container nog completer kan maken. Deze accessoires worden niet standaard bij de bar geleverd maar kunt u er wel los bijkopen. De eerste accessoire die wij verkopen zijn stellingpakketten om spullen te kunnen opslaan, deze zijn verkrijgbaar in de maten 1m, 2m en 3m. Als tweede accessoire hebben we een oprijplaat die het vervoeren van spullen in de container een stuk gemakkelijker kan maken. Daarnaast verkopen we een lamp met twee stroompoten zodat u ten alle tijden licht heeft, ook in het donker. Tot slot hebben we nog een anti-inbraakveiligheidsbalk voor als u de twee cilindersloten van de deur en luifel niet genoeg vindt.

  bezorging van de bar

  Het is mogelijk om de bar container te laten bezorgen, hier brengen wij wel een meerprijs voor in rekening. U kunt hiervoor natuurlijk altijd een prijsopgave bij ons opvragen. De goedkoopste en snelste manier is om de bar bij ons op locatie op te komen halen, hier hebben wij altijd een goede voorraad. Onze locaties zijn te vinden in Roosendaal en Bergschenhoek, kom gerust een keertje langs!

  voordelen van barcontainer.be

  Er zijn een aantal voordelen waarmee Barcontainer.be zich onderscheidt met andere leveranciers. Een aantal belangrijke voordelen zijn:

  • Wij hanteren altijd de laagste prijsgarantie van België;
  • Onze containers zijn makkelijk op- en af te bouwen zonder dat hier zwaar gereedschap voor nodig is;
  • Wij hebben een klantenservice met veel ervaring die altijd klaar staan om u te helpen;
  • Door onze grote voorraden is het mogelijk om snel te leveren door heel België;
  • Door de heftruck kokers en hijsogen is de bar container verplaatsbaar;
  • Wij maken alleen maar gebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal.

  stel uw vragen aan onze medewerkers!

  Bent u serieus aan het kijken naar een bar container en heeft u een aantal vragen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel verschillende situaties gezien en kunnen daarom al uw vragen beantwoorden. Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@barcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droom foodtrailer.

  Waarom een POP-UP BAR?

  GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

  De bar container is snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder zwaar gereedschap. Het pakket wordt geleverd samen met de montagehandleiding en vereist slechts 1-3 personen voor montage, afhankelijk van de gekozen afmeting.

  EENVOUDIGE MONTAGE​

  Gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, met de hand (4 sterke personen) of met een kraan. Dankzij het unieke verpakkingsontwerp kan de container veilig worden geassembleerd, waarna de container ook makkelijk vervoerd kan worden.

  Sluiten
  Winkelwagen (0)

  No products in the cart. No products in the cart.  Language